zondag 7 november 2010

De moeite waard om te lezen ...

Boven op al het leesvoer wat ik afgelopen dagen heb ik geschreven, wil ik toch nog wat toevoegen. Toen ik bezig was met Ding 16 werd ik via de site van 23 Dingen door verwezen naar de blog van Edwin Mijnsbergen. Toevallig had hij net vandaag een bericht geschreven waarop hij reageerde op iemand ( een collega ? ) die nu ook bezig is met 23 Dingen. Beide berichten zijn denk ik voor ons allen herkenbaar. Als je de 2 brieven wilt lezen begin dan bij "Kluisje 23" en lees dan de reactie van Edwin Mijnsbergen.

Als je het hele blog van Kluisje 23 leest vind ik het getuigen van humor dat je bovenaan je blog een scriptje zet met : "Deze blog verdwijnt over 85 dagen, 14 dagen 15 minuten en zoveel seconden". Geeft aan met hoeveel zin hij hieraan begon en dat hij zich duidelijk een doel heeft gesteld in verband met het afronden.

6 opmerkingen:

  1. Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt met je aanhef en inderdaad .... de moeite van het lezen zeker waard. Twee heel oprechte berichten; en .... in Mr. Ed herken ik jou wel een beetje - een geestverwant? Mooie quote ook op zijn log: "If nothing ever changed, there'd be no butterflies".

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op dit vlak lijk ik idd misschien wel op Mr. Ed. Maar op andere vlakken heb ik weer aansporing nodig. Zo kunnen we elkaar aanvullen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben blij dat nu meer mensen attent worden op het blog van Mr Ed. Ik volg hem al een half jaar en het is de moeite waard

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor de verwijzing Jans! Leuk om hier te lezen dat jullie de briefwisseling gelezen hebben.

    Het zijn belangrijke dingen om van tijd tot tijd bij stil te staan. En elkaar aanvullen is precies wat nodig is, denk ik. De een is goed met teksten, de ander met afbeeldingen...en weer een ander is specialist op collectiegebied. Zo kun je tot mooie verhalen en dienstverlening komen, als je eenmaal een beetje dezelfde kant opdenkt (maar juist dat laatste is zo moeilijk)...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig om dit allemaal te lezen. Ik ben weer langer achter de computer blijven zitten dan de bedoeling was. Anneke had me al op de site gewezen, maar je bent zelf zo druk met je blog aan het werk (wat ontzettend leuk is), dat het er wel eens bij inschiet om nog verder te kijken dan je eigen blogcollega's. Maar bedankt voor het plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ... leuk, dezelfde kant opdenken! Volgens mij een nieuwe uitdrukking 'opdenken' en dan ook nog dezelfde kant. Van denken word je zo moe zeggen wij thuis altijd.
    Maar: ik ben het er helemaal mee eens!

    BeantwoordenVerwijderen